top of page

01

Intake gesprek

Wanneer je je aanmeld zal er een uitgebreid gesprek volgen. Dit zal als basis dienen om er achter te komen wat het probleem is en wat je doelen zijn.

intake (2)_edited.jpg
mintwellbeing-jan2023-gymphysio-HR-0151-

02

Onderzoek

Het onderzoek zal tijdens dezelfde sessie plaatsvinden. Hierbij gaan we de pijnlijke structuur identificeren en functionele beperkingen blootleggen. 

Een dynamometer voor krachttesting, force plates voor stabiliteitstesten en/of sprongtesten en beeldmateriaal voor functionele testen brengen ons in staat om het perfecte beeld te vormen van jouw klachten en zo de behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken

03

Behandeling

Een actieve aanpak staat bij ons centraal en de visie die we hierbij dragen geven ons net dat beetje extra. Tijdens de behandeling proberen we je lichaam uit te dagen om nieuwe limieten te vinden en brengen we je in staat je dagelijks leven terug pijnvrij te hervatten.

Voor sporters maken we een uitgebreid behandelplan om een terugkeer naar de sport zo goed en spoedig mogelijk te bekomen. 

Screenshot_20230927_113336_Instagram_edi

Welke behandelingen bieden we aan?

Gym Equipments_edited.jpg

Algemene kinesitherapie

Kine To Cure staat open voor iedereen. Onze focus ligt voor het overgrote deel op actieve revalidatie. Wij geloven namelijk sterk in de capaciteiten van het lichaam om zichzelf te genezen met toevoeging van de juiste prikkels.

victor-freitas-vqDAUejnwKw-unsplash-scaled_edited.jpg

Sportrevalidatie

Van recreant tot elite niveau.

We begeleiden je op een zo objectief mogelijke manier tijdens elke fase van je revalidatie.

Met het gebruik van de laatste technologieën in sportrevalidatie zijn we in staat je zo snel mogelijk terug te laten keren naar je oude niveau en meer.

Taping

Kinesiotaping, stevige gewrichtstape, etc.
Deze kunnen preventief aangebracht worden om de kans op herval te verkleinen.

Child Physiotherapy_edited.jpg

Dry needling

Dry needling heeft zijn bewezen effect in het aanpakken van spierpijnen. Wens je graag gebruik te maken van deze dienst, ben je bij ons op het juiste adres.

acupuncture-needles-sq-400_edited.jpg
bottom of page